Agencja Interaktywna Warszawa | Polityka prywatności - Agencja Interaktywna Warszawa
15138
singular,page,page-id-15138,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Polityka prywatności

Regulamin strony Aionline.pl SP. z o.o.

 

Strona pod domeną www.aionline.pl jest stroną o charakterze informacyjnym (dalej „Strona”).
Administratorem Strony jest spółka Aionline.pl Sp. z o.o. (dalej „AIONLINE.pl” lub „Spółka”), z siedzibą w Warszawie, przy ul. Ciołka 12/426 , 01-494 Warszawa, wpisana do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego prowadzonego przez XIII Wydział Gospodarczy KRS SR dla m.st. Warszawy, pod nr KRS 0000696286, REGON 36834411900000.

Na Stronie poza danymi o charakterze informacyjno-promocyjnym, znajduje się formularz umożliwiający przesyłanie zapytań do Aionline.pl dotyczących świadczonych usług oraz oferty Spółki (dalej „Formularz”).

Dane osobowe ujawniane w Formularzu są przetwarzane zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz.U. z 2002 roku, Nr 101, poz. 926 ze zm.) po wyrażeniu przez użytkownika/potencjalnego klienta zgody na ich wykorzystanie i przetwarzanie. Udzielenie zgody następuje poprzez zaznaczenie odpowiedniego pola w Formularzu. Zgoda użytkownika na przetwarzanie danych osobowych i wykorzystywanie jest udzielana na rzecz Spółki dla wewnętrznych celów statystycznych oraz marketingowych.

Administratorem danych osobowych jest Aionline.pl. Każdy użytkownik, którego dane osobowe są przetwarzane ma prawo wglądu do swoich danych, ich uzupełnienia, uaktualnienia, sprostowania, czasowego lub stałego wstrzymania ich przetwarzania lub żądania ich usunięcia.
Skorzystanie z uprawnień wymienionych w pkt. 7 powyżej, jest realizowane poprzez wysłanie na adres kontakt@aionline.pl stosownego żądania wraz z podaniem imienia i nazwiska użytkownika.

 

Polityka prywatności „cookies”

Plik „cookies” nie służy do gromadzenia danych osobowych Użytkownika, dlatego też nie jest możliwe na podstawie jego zawartości dokonanie identyfikacji Użytkownika. Cookies to pliki tekstowe zapisywane są na dysku komputera Użytkownika za pomocą przeglądarki internetowej.

Pliki „cookies” dostarczają informacje ułatwiające:
1. dopasowanie portalu do potrzeb Użytkowników;
2. tworzenie statystyk oglądalności podstron portalu;
3. dostosowanie części informacji wyświetlanych w portalu i na stronach partnerskich do zainteresowań użytkownika.

Strona www.aionline.pl w oparciu o pliki cookies i tagi remarketingowe może wyświetlać reklamy użytkownikom, którzy odwiedzili stronę www.aionline.pl, podczas korzystania z wybranych narzędzi firmy Google.

Użytkownik w ustawieniach przeglądarki internetowej powinien uzyskać informacje w jaki sposób może zapobiec akceptowaniu nowych cookies przez przeglądarkę, w jaki sposób ustawić przeglądarkę, aby informowała o fakcie otrzymania nowego cookies oraz w jaki sposób można całkowicie wyłączyć możliwość przechowywania plików cookies na dysku twardym. W przypadku wyłączenia obsługi plików cookies niektóre funkcje lub usługi serwisu internetowego www.aionline.pl mogą nie działać prawidłowo.

Serwis www.aionline.pl posiada podpięte kody usług Google Analytics dla reklamodawców displayowych, które używane są również do tworzenia list remarketingowych w celu dopasowaniu zindywidualizowanych reklam w sieci reklamowej Google.

Każdy odwiedzający serwis www.aionline.pl ma możliwość zrezygnować ze śledzenie poprzez Google Analytics dla reklamodawców displayowych oraz
z niestandardowych reklam w sieci reklamowej Google.